dissabte, 26 de setembre del 2009

CURSA DE LA MERCE 2009 i NATACIÓ A LA BARCELONETA

Feia anys que volia còrrer aquesta cursa, però m'havia atrevit a còrrer tan aviat durant la temporada. Quedo amb el Toni a la feina per poder anar en moto, ja que l'aparcament a Barcelona està impossible. Puntal com sempre, veig al Toni esperant-me amb la moto i sortim. Quin fred que feia a la puta moto, ostia!!!!! Em va anar be per tensar musculs. Deixem la moto a 300 m. de l'arribada i ens canviem de roba. Anem cap a la sortida que està impossible per passar. Hi ha calaixos per diferenciar marques. Mirant el calaix de 38-40' decicidim esperar-nos fins que donguin la sortida per "colar-nos", ja que la gent que surt d'aquest calaix tenen pinta de "pisapins" i no pas de corredors. Es dona el tret de sortida i surtim disparats com a boigos. El primer kilometre 03:50, ufffff. continuem a aquest ritme fins que al km 4 veig que el fem a 03:45. Això no pot ser bo. Decideixo aparcar aquest ritme, a mes perquè considero que no aguantarè 40 min. així. El Toni continua sól i jo vaig fent el que puc. Cauen un parell de pujades de 200 m. i poden amb mi. Al final arribo a dalt de tot al km. 8. Em deixo portar per un munt de gent que m'avança però ja em dona igual, la unica cosa que vull és arribar-hi. L'ultim kilometre ja és tot pujada, així que poso la reductora i quan arribi he arribat. Al final 41:15, llástima volia baixar de 41 min. ja que sabia que baixar de 40 min. seria impossible. No he entrenat tant (i no és una frase feta de corredor). El Toni 39:30 min. impressionant. No ha estat malament.
Despres d'hidatrar-nos una mica, agafem la moto i cap a la platja de Barcelona. Ens caviem, em poso el meu mono de tri nou i a l'aigua. Vaig fer nomes una boia i tornar i les sensacions de recuperció van ser excel·lents. Estava millor que a les 09:00 del mati. A veure com enfilem l'entrenament per la triatló de Vilanova i la Geltrú.

dilluns, 7 de setembre del 2009

MITJA MARATÓ DE SABADELL

Tot i no tenir la forma física mes idònea, el diumenge dia 06/09/2009 vaig llevar-me d'hora per tal d'anar a Sabadell per còrrer la quarta edició de la mitja de Sabadell, tot coincidint amb la festa major de la ciutat. La meva intenció era còrrer la cursa popular; 10,5 km., inscripció gratuita i tenia bona pinta. Per contra la mitja era circuit de dues voltes (puffffff) i el final era un tram de zigazagues de dos kilometros amb dues pujades incloses. Be com estic explicant la mitja no tenia bona pinta però el Toni va insistir molt, i com el corre a casa, qui li diu que no, despres que jo li he engrescat per fer un munt de curses. En fin a la sortida ambientazo d'unes tres mil persones, 1000 per la mitja i 2000 per la cursa popular (perquè serà). Sortim en baixada els primers cinc kilometres de baixada a una mitja de 4:20 el kilometro mes lent. Massa ràpid company. La primera volta la faig amb molt bones sensacions i les ultimes pujades les faig xerrant i fent conya. Ara be, passat meta de la primera volta, em troba molt espes i no troba el meu ritme. A partir del kilometro 14 aproximadament convido al Toni a que tiri milles, ja que el veig molt be i jo ja vaig patint. Hi ha algun moment de la cursa que em penso parar, hi començen els dubtes. Arribo a les maleïdes zigazagues de dos kilometros i tambè se'm passa pel cap fer la pirula, però la poca integritat que em queda no m'ho permet. Acabo finalment en 01:42:04 de fons molt i molt bé, però de cames fatal. En fin és el primer any que començo la temporada de mitges tan aviat i espero que em serveixi per la resta de la temporada.